Dartford-BForrige gang var i august 2005. Etter 34 mislykkede forsøk så klarte endelig Barnet å vinne en seriekamp på bortebane på en tirsdag. Og selv om motstanden ikke var den helt store, så var det mye som varmet denne tirsdagen.

-Keanu Marsh-Brown var tilbake og scoret

-Luke Gambin var tilbake ifra start, og hadde to gode forsøk i treverket.

-Luisma Villa fortsatte storespillet, og scoret nok en gang et pent mål.

-Forsvarsfireren virket solid nok en gang.

Keanu Marsh-Brown og Luke Gambin var begge på plass ifra start, på bekostning av en syk Edgar Davids, og Kieron Cadogan som måtte finne seg i en plass på benken. Det var nevnte KMB som startet ballet når han satte inn 0-1 etter en god assist ifra Ahmed Abdulla. Etter dette var det relativt stille helt til Luisma satte inn et flott frispark ifra 25 meter.  Lagene gikk til pause med 0-2, men dessverre ikke før Jason Prior ifra Dartford hadde blitt båret av banen med en brukket ankel.

I andre omgang så var det sjanse-bonanza for Barnet, men selv om det var gode forsøk ifra Adbulla, Gambin, Cadogan og KMB, så endte kampen faktisk med 0-2 takket være en inspirert Paul Smith i Dartford-målet. ENDELIG VAR BORTESEIEREN PÅ EN TIRSDAG ET FAKTUM!

26.11.2013 Dartford v Barnet 0-2 (0-2)