Historien gjentar seg!

PrestonNorthEnd-ADet var nok mange Barnet-supportere som mente de hadde sett dette før. Det ga klare minner til en viss kamp på Old Trafford, selv om Keanu Marsh-Brown holdt lenger enn det Ross Flitney gjorde. Men Barnet var med på notene i de 12 minuttene som gikk før det røde kortet kom. De fleste som var på kampen, både av Preston-supportere og Barnet-supportere mente det var strengt, men reprisene viser at dommeren gjorde det rette. Men samme hva så betød det at kampen var over for Barnet’s del. Iallefall var den det 3 minutter senere når hjemmelaget gikk opp til 1-0. Det ble verre før pause, og det sto da 3-0.

Det hjalp lite at Preston også fikk sin utvisning i 2. omgang, og kampen endte med 6-0 tap. Men spillere og supportere skal ha skryt for at de aldri så ut til å gi opp, selv om slaget var tapt. Men cup-eventyret ble kort.

09.11.2013 Preston North End v Barnet 6-0 (3-0)
Tilskuere: 5,217 (Bortesupportere: 161)