Kjempespurt ga poeng

Aldershot-AKampen mot nedrykkskollega Aldershot Town var forventet å bli en jevn, affære, men det så stygt ut når Brett Williams ga vertene ledelsen etter bare 3 minutter. Williams fikk dukke opp alene foran Stack på 6 meter, og satte ballen i nettet. Resten av omgangen var det fortsatt Aldershot som hadde spillet, og Barnet så ut som et bunnlag.

Andre omgang startet med et Barnet-lag som så ut som et helt nytt lag. Allerede i det første minuttet så tok Keanu Marsh-Brown med seg ballen over hele ballen, og fyrte av et skudd, og Harry Crawford var framme og satte inn returen, men dessverre så var han i offside. Barnet fortsatt å presse på, og fikk uttelling, når Curtis Weston var frampå og fikk chippet ballen over keeper. Men ikke lenge etter, så var det rot i Barnet-forsvaret, og når de ikke fikk avklart, så var Emmanuel Oyeleke frampå og satte ballen forbi Stack til en ny ledelesen. Og når vanligvis så sikre Graham Stack slurvet når han skulle klarere et tilbakespill, og sendte det rett i beina på Brett Williams som var iskald og satte 3-1 forbi ham. Da ble det tatt grep på Barnet-benken, og Luisma kom inn for Acheampong, og Mengerink kom inn for Abdulla, og det ble lagt om til en 3-3-4. Det ga snart resultat når Curtis Weston tok med seg ballen oppover i banen, og spillte igjennom Harry Crawford, som uselvisk spillte ballen på tvers til Marciano, som kan sette 3-2 i det åpne målet. Når det fortsatt sto 3-2 mot slutten av kampen, så ble store, sterke Jack Saville satt inn som en target-man, på bekostning av Luke Gambin, og Barnet begynte å sende baller mot ham. Det virket og Harry Crawford utnyttet en av disse til å sette inn 3-3. Etter dette så var det Barnet som var nærmest en avgjørelse, men kampen ebbet ut mot 3-3.

17.09.2013 Aldershot Town v Barnet 3-3 (1-0)
Tilskuere: 1,740 (Borte-supportere: 157)