Nok en gang et seint seiersmål

Tamworth-HBarnet startet bra, og tok tak i kampen, men det var bortelaget som fikk den første store sjansen når Andy Yiadom headet for løst tilbake til Nicky Jupp, og så seg nødt til å felle Tamworth-spilleren som snappet ballen. Men heldigvis så reddet Jupp den svake straffen. Etter dette kom Tamworth bedre mer i kampen,  men det var Barnet som var det dominerende laget i omgangen.

I andre omgang så var det stort sett bare ett lag på banen, men målet så ut til å utebli. Charlie Adams fikk sin debut som innbytter for Dani Lopez etter en time,  og ifølge Barnet-supporterne så var det som å se en ny Ricky Holmes, så det skal bli spennende å se hvordan han fortsetter. Men det var Luisma som ble matchvinner når han satte inn en retur ifra Tamworth’s gode keeper Belford. I tillegg til målet hadde Barnet 2 mål annulert for offside, og minst et av de var veldig tvilsomme.

Så den nye manager-duoen har startet med to 1-0 seiere, og i begge kampene så var det blitt skapt fullt av sjanser.

15.02.2014 Barnet v Tamworth 1-0 (0-0)