Seier, men ned ifra toppen!

Hyde-HKampen mot Hyde ble som jeg fryktet en tøffere kamp enn tabellen skulle tilsi, men det så ikke først sånn ut. Keanu Marsh-Brown ga Barnet ledelsen alt etter bare 5 minutter, og det var ikke ufortjent når Mark Byrne økte den til 2-0 senere i omgangen. Men i andre omgang var det Hyde som så ut til å ville mest, og de reduserte alt i det første minuttet. Og når det også utlignet etter 78 minutter, så så Edgar Davids seg nødt til å gjøre noen grep. Harry Crawford kom inn for Marsh-Brown, og Mauro Vilhete kom inn for Luisma, som hadde kommet inn for en småsyk Gambin iløpet av første omgang. Og det fikk den effekten vi hadde håpet på. Harry satte inn sitt første for sesongen, og det ble også vinner-målet. Men siden Cambridge vant kampen sin med større margin, så overtok de tabelltoppen.

31.08.2013 Barnet v Hyde 3-2 (2-0)
Tilskuere: 1,669 (Borte-supportere: 31)