Seiren rotet bort i 2. omgang

Kidderminster-HTil kampen mot Kidderminster, så fikk Stephens, Cook og Luisma tilbake plassen i startoppstillingen, og det var veldig gledelig å se Keanu Marsh-Brown tilbake på benken. Det hadde vært mye rykter rundt KMB, men Martin Allen har hele tiden hevdet at han var skadet.

Kampen startet bra for Barnet, men målen uteble. Men etter halvtimen, så fikk Luisma hull på byllen med et frispark, og når Lee Cook økte til 2-0, også han på frispark, begynte de fleste Barnet-supporterne å få tro på at dette skulle gå veien. John Akinde snek seg mellom keeper og stopper rett før pause, og rullet ballen i det åpne buret. Det skulle vel overbevise selv de mest nervøse supporterne.

Gjestene gjorde to bytter i pausen, men nok en gang var det Barnet som kom best i gang, og hadde flere muligheter til å øke ledelsen i de første 10 minuttene av omgangen. Men så bestemte Martin Allen seg for å spare Big John, og inn kom Alfie Pavey. Dessverre fikk ikke det en positiv effekt, og Kidderminster reduserte rett etterpå ved innbytter Gash. Martin Allen svarte med å sette innpå jokeren sin, KMB, for Luisma, men nå var det gjestene som var i førersetet, og i det 80. minutt så headet Nathan Blissett inn 3-2 på corner, og to minutter etter kopierte han bedriften. Allen satte da inn Jack Saville for å samle et hjemmelag i oppløsning, og for å redde ett poeng. Selv om begge lag hadde gode sjanser til å avgjøre dette, endte denne kampen med uavgjort.

11.10.2014 Barnet v Kidderminster 3-3 (3-0)
Tilskuere: 1,689 (Bortesupportere: 132)