Tap til tross for godt spill i siste treningskamp

AEL_LimassolI siste offisielle treningskamp før seriestart møtte The Bees det kypriotiske storlaget AEL Limassol. Barnet stillte uten Edgar Davids, som var borte av personlige grunner, og Graham Stack og Anthony Acheampong som var skadet. Kampen, som det viste seg var stream’et på nettet var fartsfyllt. Barnet stillte med en midtbane-trio bestående av Curtis Weston og Roberto defensivt, og dagens kaptein Mark Byrne offsivt. Dette fungerte bra og det ble trillet mye ball. På kantene var hele tiden Luke Gambin og Keanu Marsh-Brown villige til å angripe, men sistnevnte mangler fortsatt litt på det å gi fra seg ballen i rett øyeblikk. Helt foran jaget Jake Hyde, men det var sjelden det ble noe av.

Siden Acheampong var borte, så ble den bakre fireren fyllt opp av prøvespiller Claudiu Vilcu. De andre tre, Stephens, Yiadom og Johnson forventer jeg at spiller der også neste lørdag. Imål så fikk Nick Jupp en ny sjanse, og det er ventet at han får en kontrakt, etter at Sam Cowler valgte å forlate klubben i jakten på spilletid.

Som sagt så startet Barnet kampen friskt, og det var de som hadde det meste bane-spillet, men skapte dessverre ikke de store sjansene, og var gjestene som fikk ta ledelsen når den tidligere Fulham-spilleren Orlando Sa fikk gå opp helt umarkert å styre inn 0-1.

Barnet gjorde ingen endringer i pausen, og 2. omgang var bare 3 minutter gammel når Limassol doblet sin ledelse. Jupp brukte litt for lang tid på å bli kvitt ballen etter et tilbakespill, og Thiago Targino taklet ham og satte ballen imål. Etter dette bølget spillet fram og tilbake. Luisma, Marciano, Sykes og Nurse kom inn for Marsh-Brown, Gambin, Hyde og Roberto. Marciano viste nok en gang hvorfor klubben har hentet ham og dundret inn 1-2 ifra 25 meter. Det var ungguttens 5 mål i pre-season denne sesongen. I sluttminuttene hadde han også et godt forsøk til, men det ble slått til corner av keeper. Kampen ebbet ut med 1-2.

03.08.2013 Barnet vs AEL Limassol 1-2 (0-1)