Videre i FA Cupen

Chelmsford-HChelmsford ble ingen målestokk i omkampen. Allerede etter 6 minutter utnyttet John Akinde en forsvarsfeil av Mark Hughes, og bare 5 minutter senere satte David Stephens inn 2-0 etter en corner. Kampen ble så godt som etter halvtimen når Curtis Weston dunket inn 3-0 etter flott spill av Luke Gambin. Martin Allen valgte da å ta ut Bondz N’Gala, som hadde fått seg et idiotisk gult kort, til fordel for Jack Saville.

I pausen, så kom Adam Mekki inn for Elliott Johnson. Bortelaget reduserte til 3-1 ti minutter ut i andre omgangen, men Barnet avgjorde kampen etter en god Chelmsford-periode. Jon Nurse, som hadde kommet inn for Gambin, headet et Saville-frispark videre til Luisma, og spanjolen sendte avgårde et skudd, som gikk via en forsvarer og utmanøvrerte keeper.

Det var positivt å se 3 juniorspillere på benken, selv om de ikke fikk slippe til, og jeg håper vi ser mer til både Joe Gater, Harry Taylor og Mathew Stevens senere i sesongen.

28.10.2014 Barnet v Chelmsford 4-1 (3-0)
Tilskuere: 1,294 (Bortesupportere: 403)