Tap til tross for uventet comeback!

Nok en gang så rakk supporterne knapt å sette seg før det første baklangsmålet kom. Widdowson hindret først et baklengs med godt forsvarsspill, men Tshimanga satte inn 1-0 etter at corneren ble headet tilbake i feltet. Og vondt ble til verre når Tasdemir felte Stefan Payne kun få minutter senere, og Tshimanga satte inn dagens andre ifra straffemerket. Chesterfield fortsatte presset, og det så ut til å bli en tung Barnet-kveld. Men rett før pause så ladet Tasdemir kanonen, og skuddet traff en forsvarsspiller, og lurte fjorårets Bees-keeper Scott Loach. Og før dommeren rakk å blåse av for pause, så var lagene like langt. Et skudd ifra Sam Granville traff Adam Marriott og nok engang så ble Loach lurt. Men etter en times tid, så fikk hjemmelaget nok et straffespark, når dommeren mente at Widdowson hadde felt King. Og Tshimanga satte inn sitt hattrick. Og kvarteret før slutt, så satte Gunning den siste spikeren i Barnet-kista.

14.09.2021 Chesterfield v Barnet 4-2 (2-2)
Tilskuere: 4538 (49 Bortesupportere)