10 er bedre enn 11?

Luton-HLuton kom helt klart best ut av startblokkene her, og virkelig herjet med et tafatt Barnet-lag. Og det var fullt fortjent når de gikk opp til både 0-1 og 0-2. Barnet så ikke ut som de var med på notene i det hele tatt. Rett før pause kom Jon Nurse stygt og klossete inn i en takling med Luton-spiller Jonathan Smith, som ble liggende. Nurse fikk gult kort for forseelsen, mens Smith får behandlig på banen, så diskuterer dommeren med 4. dommer (og Luton-manager John Still), og 4-5 minutter senere velger han å dra opp det røde kortet til Nurse istedenfor det gule. Dette til store protester ifra Barnet-fløyen, ikke fordi forseelsen ikke fortjente rødt, det gjorde den helt klart, men fordi har endret det etter at John Still hadde vært så aktivt med i diskusjonen. Så lagene gikk til pause med 0-2 til Luton, og Barnet redusert til 10 mann. Da trodde selv de mest ihuga Barnet-supporterene at 2. omgang bare kom til å bli skade-begrensning. Men der tok de feil.

Det var et helt annet Barnet-lag som kom på banen i 2. omgang, og det store spørsmålet må være hvorfor ikke trener-teamet klarer å motivere guttene til å spille slik ifra starten av. Og enda bedre ble det da en spillesugen Dani Lopez kom inn 10 minutter uti omgangen, og viste at han og Jake Hyde kan være en farlig sammensetning i et 4-4-2 system. Luton hadde også sine sjanser i denne omgangen, men Barnet var helt klart det førende laget, og det var fortjent når Jake Hyde styrte inn et innlegg ifra Cadogan til 1-2 midtveis ut i omgangen. Men det var ikke nok, og kampen endte med Luton seier.

Så nå får vi håpe at laget klarer å ta med seg det positive ifra 2. omgangen videre til Salisbury kampen på lørdag, og helst helt til den TV-sendte returen imot Luton 1. nyttårsdag.

26.12.2013 Barnet v Luton 1-2 (0-2)
Tilskuere: 3,608 (Borte-supportere: 1,700)