Dommeren avgjorde?

Wycombe-HDenne kampen hadde alle ingredienser på å bli en kjempekamp. Det var serieleder i Conference med hjemmefordel mot ett av topplagene i League 2. Dessverre ville også dommeren ha sin innvirkning på resultatet.

 

Barnet føk ut av startblokkene og tok ledelsen når C-Mac headet ned til Akinde, som satte ballen sikkert i mål. Barnet fortsatt presset videre, men dessverre fikk gjestene et rimelig billig straffespark når Matt McClure falt i duell med Yids. Og straffen ble ekspedert sikkert i mål. Og verre skulle det bli. 2 minutter før pause, så tackler Togwell en Wycombe-spiller. Tacklingen er hard, men ren. Dessverre ser dommeren det annerledes, og trekker opp det røde kortet. Det merkelige i denne situasjonen var at Wycombe’s Josh Scowen bare fikk gult for en tackling på Lee Cook, som helt klart var mye styggere.

 

I pausen ble David Hunt byttet inn for C-Mac i et forsøk på å tette hullet i midtbanen. Men gjestene ble det førende laget. Og tok også ledelsen når Aaron Pierre stanget inn en corner. Spikeren i Barnet-kista kommer kvarteret før slutt, når Sam Wood setter inn 1-3 ifra kloss hold. Og som ikke det var nok, kommer Yids altfor sent inn i en takling rett før slutt, og på den måten gir dommeren en mulighet til å vise ut ham også. Så alt i alt en svart dag for Barnet.

 

08.11.2014 Barnet v Wycombe 1-3 (1-1)
Tilskuere: 2,410 (Bortesupportere: 854)

 

Mål:
1-0 John Akinde ‘3
1-1 Paul Hayes (straffe) ’34
1-2 Aaron Pierre ’59
1-3 Sam Wood ’74

 

Røde kort:
Sam Togwell ’45+2 (stygt spill)
Andy Yiadom ’90 (stygt spill)

 

Lag-oppstilling:
Graham Stack
Andy Yiadom
David Stephens
Bondz N’Gala
Elliott Johnson
Luisma Villa (Mensah ’61)
Curtis Weston
Sam Togwell
Lee Cook (Gambin ’70)
Charlie MacDonald (Hunt ’45)
John Akinde

 

Innbyttere:
Jack Saville
Sam Cowler
Mauro Vilhete
Luke Gambin
Adam Mekki
David Hunt
Bernard Mensah

Comments are closed.