Nye spillere – Sesongen 2014/15

5. Bondz N’GalaBondz N'Gala
Forsvar
13.09.1989 Forest Gate, England
Tidligere klubber: West Ham, Weymouth (lån), MK Dons (lån), Scunthorpe (lån), Plymouth, Yeovil, Stevenage, Portsmouth

Bondz var på lån i Barnet ifra Stevenage i en kort periode for to sesonger siden, og imponerte sammen med David Stephens. Forhåpentlig så kan de gjenskape dette nå. Han er en stor, kompromissløs stopper.

 

9. John AkindeJohn Akinde
Angrep
08.07.1989 Camberwell, England
Tidligere klubber: Ebbsfleet, Margate (lån), Bristol City, Wycombe (lån), Brentford (lån), Bristol Rovers (lån), Dagenham & Redbridge (lån), Crawley, Portsmouth, Alfreton

Akinde herjet med Barnet for Alfreton forrige sesong, og har blitt beskrevet som en teknisk, mindre versjon av Ade «The Beast» Akinfenwa. Han kan være det oppspillspunktet som Barnet har manglet. Han har virkelig overbevist i de kampene jeg har sett ham til nå.

 

10. Charlie MacDonaldCharlie MacDonald
Angrep
13.02.1981 Southwark, London, England
Tidligere klubber: Charlton, Cheltenham (lån), Torquay (lån), Colchester (lån), Margate, Stevenage, Crawley, Gravesend, Southend, Brentford, MK Dons, Leyton Orient, Oldham

Årets Barnet-kaptein er en rutinert, løpsvillig angrepsspiller. Han har tidligere vist seg som meget målfarlig, og vi håper at han skal kunne gjenfinne dette i Barnet-drakta. Han har virkelig funnet seg til rette på topp med Akinde til nå.

 

11. Lee Cook
Midtbane
03.08.1982 Hammersmith, England
Tidligere klubber: Aylesbury, Watford, York (lån), QPR, Fulham, Charlton (lån), Leyton Orient, Apollon Smyrni

«Cooky» er en spiller som har vært uhyre populær i de klubbene han har spillt. Han er en teknisk begavet kantspiller, som elsker å utfordre, og han er også god til å trekke inn i banen og avslutte.

 

12. Sam Cowler
Keeper
26.10.1992 Colchester, England
Tidligere klubber: West Ham, Bishop’s Stortford

Sam forlot Barnet på jakt etter førstelags-fotball, men fikk forsøke ødelagt av skader og er nå tilbake som backup for spillende trener Graham Stack. Jeg kan ikke se for meg at det blir så mye førstelags-fotball på ham nå heller.

 
14. Sam TogwellSam Togwell
Midtbane
14.10.1984 Beaconsfield, England
Tidligere klubber: Crystal Palace, Oxford (lån), Northampton (lån), Port Vale (lån), Barnsley, Scunthorpe, Chesterfield, Wycombe (lån)

Sam er en rutinert defensiv midtbanespiller, som forhåpentligvis skal skape den ønskede balansen på midten sammen med Curtis Weston.

 

17. Sam MuggletonSam Muggleton
Forsvar
17.11.1995 Melton Mowbray, England
Tidligere klubber: Crystal Palace

«Muggles» var på lån mot slutten av forrige sesong, og ble hentet permanent før sesongen. Han er en ung venstreback som fortsatt har mye å lære, men han kan også brukes som et angrepsvåpen grunnet sine enorme innkast, som får Rory Delap til å se ut som en smågutt.

 
23. Adam MekkiAdam Mekki
Midtbane
24.12.1991 Chester, England
Tidligere klubber: Aldershot, Oxford City (lån), Carshalton (lån), Dorchester (lån), Basingstoke (lån)

Adam Mekki forlot divisjons-kollega Aldershot før sesongen, på jakt etter nye utfordringer. Han er beskrevet som en teknisk kantspiller som er god til å skape sjanser for andre. Jeg ser ham for meg som en erstatter for KMB dersom klubben får et bud de må godta.

Comments are closed.