10 Bier kjemper til fortjent poeng

Welling-BDet var store forandringer i Barnet-laget til denne kampen. Både Elliot Johnson og Jordan Brown var skadet, så klubben sto uten en naturlig venstre back, i tillegg så var Luke Gambin skadet, så det var ingen naturlige venstrevalg. Mark Byrne sliter fortsatt med skaden han fikk mot Salisbury, og gikk glipp av denne kampen. Gledlig var det derimot at Jake Hyde var tilbake, selv om det bare var på benken. Inn kom også nysigneringen Kieron Cadogan. Luisma var derimot droppet. I forsvaret var endelig Jack Saville tilbake.

Det startet bra i kampen. Spesiellt imponerende var nykommer Cadogan som virkert frisk og skapte mye. Barnet traff tverrliggeren to ganger iløpet av den første halve omgangen, men plutselig snudde alt. Kampens kvinnlige dommer Amy Fearn viser plutselig Andy Yiadom det røde kortet for en forseelse som det nesten er strengt å gi gult for, og Barnet må spille over en time med bare 10 spillere. Omorganiseringen fører til at Mauro Vilhete havner på høyreback, og før han før stillt seg om så blir ballen løftet over ham, og Joe Healy sleiver ballen i en bue over Graham Stack og i mål. Det er et paralysert Barnet-lag som haltet seg inn til pause.

Det var et forbedret Barnet-lag som kom på banen i 2. omgang, og dette ga forhåpninger om mål og poeng. Men kampen ble fortsatt preget av rare dommer-avgjørelser, og det var stigende frustrasjon i Barnet-laget. Davids skaffet seg et gult kort, og var veldig nære ett til. Trener-trio’en gjorde noen grep, og Harry Crawford kom inn for Roberto. Og som mot Salisbury så ble det liv de siste 20 minuttene. Keanu Marsh-Brown ble felt inne i boksen, og satte selv straffen imål. Dette var Barnet’s første straffemål denne sesongen på 5 forsøk. Men fortsatt var ikke nederlenderne fornøyde med resultatet, og Jake Hyde kom inn for en Marciano Mengerink som nesten ikke klarte å gå. Og tidligere Welling-spiller Anthony Acheampong kom inn for Mauro Vilhete. Det ble lagt om til en 3-2-4 taktikk med Stephens, Davids og Acheampong i det bakerste ledd, Weston og Crawford på midten, og Marsh-Brown, Saville, Hyde og Cadogan på topp. Dessverre ga dette ikke resultater, men ingen skal si at Barnet ikke prøvde å få med seg alle poengene.

 

05.10.2013 Welling v Barnet 1-1 (1-0)
Tilskuere: 1,017 (Bortesupportere: 358)

Mål:
1-0 Joe Healy ’29
1-1 Keanu Marsh-Brown (straffe) ’72

Røde kort:
Andy Yiadom ’26 (Farlig spill)

Line-up:
Graham Stack
Andy Yiadom
David Stephens
Jack Saville
Edgar Davids
Curtis Weston
Roberto Casabella (Crawford ’68)
Kieron Cadogan
Keanu Marsh-Brown
Mauro Vilhete (Acheampong ’77)
Marciano Mengerink (Hyde ’73)

Innbyttere:
Nick Jupp
Anthony Acheampong
Ahmed Abdulla
Harry Crawford
Jake Hyde

Comments are closed.