Årsverste!

Aldershot-HKampen mot Aldershot, som skulle snudd trenden, og vise at det var et liv uten Edgar Davids, ble en total katastrofe. Av en eller annen merkelig grunn, så hadde Paul Fairclough funnet plass til Jordan Brown på venstre back, noe som ikke har skjedd siden starten av sesongen, og det viste seg å ikke være noen god ide.

Bortelaget tok ledelsen etter bare 3 minutter, og det var de som så ut som det farligste laget. Men helt ut av intet, når lagene skulle gå til pause, så smalt Mauro Vilhete til med et vidunderskudd som smalt opp i hjørnet for keeper Morris, og sikret seg at lagene gikk til pause med uavgjort.

Mange hadde forventet at det var et nytt, motivert Barnet-lag som kom på banen etter pause, men så feil kan man ta. Andre omgang var mer tafatt enn den første, og allerede 3 minutter ut i den, så scoret Aldershot igjen, og det var ikke ufortjent når de la på til 1-3 litt senere i kampen. Dette var en katastrofe.

21.01.2014 Barnet v Aldershot 1-3 (1-1)
Tilskuere: 1,387 (Bortesupportere: 323)