Barnet ute av JPT!

Yeovil-BBarnet gikk ut av JPT i første forsøket, etter at et selvmål ifra Bira Dembele ble det eneste målet i kampen borte mot Yeovil Town.

Martin Allen hadde valgt å spare småskadde Yids, Gash og Togwell, og itillegg så fikk N’Gala hvile på benken mens Mauro hadde fått helt fri. Inn kom Michael Nelson, Tom Champion, Shaun Batt, Ben Tomlinson og Aaron McLean. På benken så hadde han funnet plass til Development-spiller Ryan Gondoh og U18-storscorer Mathew Stevens.

Allerede etter 7 minutter måtte Barnet gjøre sin første endring, da Elliott Johnson måtte ut med skade. Inn kom innkast-spesialist Sam Muggleton. Kampen bølget frem og tilbake, men hjemmelaget slet med å skape noe, men det klarte Bira Dembele for de. Han sleivet en klarering inn via stolpen til noe som kommentatorene påstod var det merkeligste selvmålet de noen gang hadde sett. Det var så merkelig at hjemmelaget ikke en gang jublet for målet. Og lagene gikk til pause med hjemme-ledelse.

I pausen så bestemte Mad Dog seg for å gi Akinde litt hvile, så Stevens fikk en etterlengtet sjanse. Og 10 minutter senere så kom Ryan Gondoh inn for en positiv Shaun Batt, og fikk dermed sin A-lagsdebut. Gondoh viste fram sin store hurtighet, men selv om han skapte litt usikkerhet i Yeovil-forsvaret så ble det ikke de helt store sjansene. Mathew Stevens var til ham å være ganske usynlig, men fikk et gult kort for en sen takling. Ex-Bee Iffy Allen kom inn mot slutten for hjemmelaget, og kampen ebbet ut med 1-0. Da var vi ferdige med «Se malingen tørke-cup» for denne gang.

01.09.2015 Yeovil Town v Barnet 1-0 (1-0)
Tilskuere: 1,203 (Bortesupportere: 87)