En parodi på en kamp

Luton-BDessverre så ble det som skulle bli en god reklame for Conference-fotball, en ren parodi av en fotballkamp. Dommeren skulle aldri ha startet kampen, og når selv om han gjorde denne feilen, så skulle den aldri ha vært fullført. Etter det kraftige regnskyllet, så var banen nærmest uspillbar. Det så til tider ut at Barnet var sjanseløse med sitt pasningspill i denne myren, og selv måk og mæl laget Luton slet på dette føret. Men allerede etter 90 sekunder så fikk de hull på byllen. Andre Grey ble spillt igjennom og satte ballen sikkert forbi en utrusende Graham Stack. Som sagt, så var føret vanskelig, og ballen stoppet i dammene over hele banen. Etter et kvarters spill, så spillte Elliot Johnson en vanskelig ball tilbake til Stack, som hadde problemer med å kontrollere ballen, og måtte strekke seg for å feie den unna. Dette førte til at han skadet seg, og måtte litt senere av banen. Så da ble det A-lagsdebut for Nick Jupp. Han måtte tidlig i aksjon, og klarte seg stort sett veldig bra, men han kunne ikke gjøre noe når Paul Benson plutselig fikk stå alene foran ham etter et stusset innlegg. Barnet prøvde i få fart på spillet sitt, men banen gjorde dette nærmest umulig. Det var ikke et optimistisk Barnet-lag som gikk til pause med 0-2.

Når lagene kom på banen til andre omgang, så hadde forholdene forverret seg betraktelig, og de fleste mente at kampen ikke burde ha vært satt igang igjen. Og kaos’et bare fortsatte. Betegnende for kampen var det når KMB regelrett bommet på ballen når han skulle fyre av ifra rett innenfor straffefeltet. Men han krummet nakken og kjempet videre, og etter 71 minutter fikk de lønn for strevet. KMB dro seg rundt på høyre kanten, og slo inn til Jake Hyde, som styret ballen inn i nettet for sitt tredje mål på tre kamper.

Vann-mot-Luton

Og som dere ser på bildet så var utrolig vått. Barnet kjempet videre i kampen, og var flere ganger nære å få sin utligning. Spesielt nære var det når en Luton-spiller, for andre gang i kampen handset inne i feltet, men begge gangen ble det bare vinket videre av kampens svarte får. Dermed ebbet det ut med 2-1 til Luton. Dette er et resultat som de ikke burde være for misfornøyde med, men måten det kom kan de ikke være forøyd med.

01.01.2014 Luton v Barnet 2-1 (2-0)
Tilskuere: 7,543 (Bortesupportere: 292)