Endelig seier!!!

Etter 14 kamper uten seier, så var det endelig på tide igjen, og det på bortebane på en tirsdag, noe som i mange år var symptematisk med «ikke-seier». Første omgang var en farts-fyllt affære, og det kunne gjerne ha stått 2-2 til pause. I 2. omgang, så fortsatt det, og det var hjemmelaget som tok ledelsen etter 73 minutter når en utboksning ifra Jamie Stephens kom altfor fort i retur. På det tidspunktet, så tenkte nok alle Barnet-fans: «Ikke nå igjen!», men det var heldigvis noen andre som ville det annerledes. John Akinde vant ballen på midten, og tok den med seg oppover, spillte den ut på kant til JCR som slo etter perfekt innelegg til nettopp BJA, som hadde kommet på plass i midten, og med et hodestøt, satte han inn sitt første mål for sesongen (hans 50. i Ligaen alt i alt for Barnet). Og i typisk BJA-ånd, så løp han inn i målet og hentet ballen, løp tilbake til midten for å jage seiersmålet. Og etter 90 minutter var JCR på farten igjen med nok et fint innlegg fra venstrekanten, og denne gangen var det Shaq som stanget inn 1-2 målet til massiv jubel ifra både spillere og tilreisende fans. Og etter de 6 tillagte minuttene, så kom endelig fløyta vi alle hadde ventet på og 3-poenger-tørken er endelig over!

21.11.2017 Newport v Barnet 1-2 (0-0)
Tilskuere: 2,275 (Borte-supportere: 64)