Hvor ble de av tirsdagsforbannelsen?

ForestGreen-B

For andre gang på rad, så vant Barnet en bortekamp på en tirsdagskveld, og det etter at gikk mange år uten en eneste en.  Kampen fikk en perfekt start for Barnet, når Mark Byrne dukket opp etter kun 18 sekunder og satte inn et innlegg fra Cadogan. Barnet fortsatte og dominere, men etter halvspillt omgang, så måtte toppscorer Jake Hyde kaste inn håndkleet med en hamstring-skade, og inn kom en for dagen vraket KMB, som hadde noe å bevise. Rett før pause så økte Dani Lopez til 0-2 med en fin heading. Barnet fortsatte å dominere kampen igjennom andre omgang, og så ut til å gå mot en enkelt seier, men 3 minutter på overtid, så scoret Forest Green på et frispark, og opprettholdt på den måten statistikken til Uli og Dick, med 5 ett-måls-seiere på 5 forsøk.

25.02.2014 Forest Green Rovers v Barnet 1-2 (0-2)
Tilskuere: 869 (Borte-supportere: 85)