Innbytter Cook med Hattrick!

Dartford-HEtter å ha vunnet 3 kamper med samme 11’er så gjorde Martin Allen hele 3 bytter før kampen mot Dartford. Jack Saville kom inn på venstre-back for Elliot Johnson, sannsynligvis for å få mer høyde i forsvaret. Luisma kom inn for Mauro Vilhete, og Adam Mekki fikk sin debut, på bekostning av Lee Cook.

Det ble lite spennende første omgang, bortsett fra ett par sjanser for John Akinde, og rett før pause scoret han også kampens første mål.

Martin Allen gjorde et grep i pausen, og satte inn Lee Cook for Adam Mekki. Cook gjorde seg raskt bemerket, og scoret allerede etter ett par minutter, pent assistert av Akinde. Det Dartford skapte denne dagen, kom stort sett på dødballer, og en av disse etter 51 minutter holdt på å ende med mål, men Graham Stack reddet mesterlig forsøket ifra Dartford’s kaptein Elliot Bradbrook. Istedenfor var det Lee Cook som var frampå igjen etter 59 minutter, denne gang framspillt av Luisma, satte han nesten en blåkopi av sitt første for dagen. Da gjorde Martin Allen resten av dagens bytter. Først kom KMB inn for C-Mac, før litt senere Luke Gambin fikk sjansen for Luisma. Og det var Gambin som skapte det siste målet for Barnet. Han satte fart inn i boksen, men ble skviset vekke fra ballen, og straffe ble dømt. Big John tok først ballen, men valgte å gi den videre til Lee Cook, som på den måten fikk sjansen til å fyllbyrde sitt hattrick, noe han også gjorde. Det ebbet ut med 4-0 seier, og Barnet er nå på 2. plass. 3 poeng bak suverene Halifax, som fortsatt ikke har avgitt poeng denne sesongen.

Lee Cook fullbyrder sitt hattrick fra straffemerket
Lee Cook fullbyrder sitt hattrick fra straffemerket (Takk til Jeanette Cluff for bilde )

25.08.2014 Barnet v Dartford 4-0 (1-0)
Tilskuere: 1,605 (Bortesupportere: 123)