En kamp består av 2 omganger!

Det var kampen hvor rekken uten seier endelig skulle stoppe, og det startet så bra. Alt tydet på at det skulle gå veien. Barnet dominerte kampen, og Simeon Akinola satte inn 1-0 etter bare 6 minutter. Og Barnet fortsatt å trille ball, og dominere omgangen ut, mot slutten av omgangen skjedde derimot det som ikke burde skje. Shaq, som endelig var tilbake etter skade, ble liggende nede og holde seg til låret. Han kom innpå igjen etter litt behandling, men da lagene kom på banen igjen etter pausen, så var han byttet ut til fordel for JLAA. Og det var plutselig en helt annen fotball-kamp. Yeovil tok initiativet, og var det klart dominerende laget, og det var dessverre ikke ufortjent når de utlignet 10 minutter før slutt. Rossi svarte med å kaste innpå både EMC og Amaluzor (som var tilbake etter endt lån i Hemel), men til ingen nytte. Nok en skuffende forestilling!

21.10.2017 Barnet v Yeovil 1-1 (1-0)
Tilskuere: 1,751 (Borte-supportere: 237)