En overraskende seier med mye hjelp

Etter den slaktet på hjemmebane mot Eastleigh, så var det forventet at det iallefall ikke kom til å gå noe bedre mot Dagenham. Øst-London klubben hadde signert 3 av spillerene som forsvant fra Barnet etter forrige sesong, deriblant storscoreren Paul McCallum, og ble av mange regnet som opprykksfavoritter sammen med Notts County. Men kampen startet jevnt og det var egentlig mot spillets gang når Angelo Balanta stanget inn 1-0 etter å ha møtt en corner før første stolpe, men lagene gikk til pause med oppskriftsmessig ledelse til vertene.

Etter pause så tok Dagenham mer tak i kampen, men Barnet hadde sine farligheter. Men aller farligst var det når ex-Bee Callum Reynolds satte ballen i tverrliggeren etter en corner. Men plutselig så snudde alt. Luke Croll som hadde fått gult kort i første omgang bestemte seg for å heade ballen opp på tribunen igjen når den kom tilbake på banen etter å ha havnet utenfor, så dommeren hadde i noe annet valg enn å trekke fram første det gule på nytt igjen, og så det røde. Og når Elliott Johnson (som forlot Barnet i sommer etter 10 sesonger) bestemte seg for å strekke armene i været når han hoppet, så var jobben igjen lett for dommer, som var nødt til å peke på straffemerket. Og straffen satte JJ i mål, og åpnet dermed målkontoen sin for Barnet. Og bare noen minutter senere så bestemte JBW seg for å leke Messi, og ved hjelp av finter og piruetter så jobbet han seg oppover banen, og videre innover i midten. Det fant han Eliot Richards som med et velplassert skudd ifra 20-25 meter gjorde snuoperasjonen komplett. Og dermed så var sesongens første 3-poenger i boks.

06.10.2020 Dagenham & Redbridge v Barnet 1-2 (1-0)