Luisma er der det skjer!

Kidderminster-H

Luisma har vært i god form i det siste, men målene har uteblitt for ham. Denne kampen ble han matchvinner med sitt mål etter 25. minutter, men også utvist etter å ha fått sitt andre gule kort rett før slutt.

Motstander Kidderminster har funnet igjen formen som nesten ga de opprykk til Ligaen forrige sesong, og har kommet seg opp på 2. plass bak suverene Cambridge. Men før denne kampen så hadde det blitt litt usikkerhet i rekkene grunnet at klubbledelsen hadde gitt Forest Green Rovers lov til å kontakte manager Steve Burr angående den ledige managerjobben.

Barnet kom best igang i kampen, men allerede etter 16. minutter så måtte innlånte Dani Lopez ut med noe som var mistenkte å være en skulderskade. Men det var fortjent når Luisma liggende satte inn 1-0 etter 25 minutter, men etter dette så var det Kidderminster som tok over.

Etter pause så var det for det meste en jevn affære, men selv om Kidderminster virket som det sterkeste laget så klarte Barnet å ri av stormen. Det eneste scoret i gleden var at Luisma fikk sitt andre gule kort åtte minutter på overtid. Det var lagt til åtte minutter etter at Marvin Johnson fikk lang behandling etter en skade, og Luisma trodde dommeren blåste for full tid, måket til ballen og strakk armene i været i jubel. Dommeren som bare hadde blåst for frispark dro da fram det andre gule kortet til Luisma som dermed mister FA Cup-oppgjøret mot Preston North End.

02.11.2013 Barnet v Kidderminster 1-0 (1-0)
Tilskuere: 1,557 (Bortesupportere: 243)