Målløst på The Lamb

Tamworth-AIngen av lagene klarte å score i denne kampen. Barnet hadde ballen i Tamworth-nettet, men Curtis Weston brukte hånden, og fikk et korrekt gult kort for forseelsen. Samme Weston hadde flere gode forsøk, men Tamworth’s keeper sto i veien  for alt som kom. Elliot Johnson hadde også et godt forsøk ifra 35 meter, men ballen strøk like over. Tamworth på sin side var heller ikke ufarlige, og Stack fikk gult kort, når han var utenfor 16-meteren og taklet, selv om han, ifølge Barnet-fansen, var klokkeklart på ballen.

En storspillene Jack Saville måtte kaste inn håndkleet i pausen, og da var det duket for ligadebut for Anthony Acheampong, noe han gjennomførte med stil. Også i 2. omgang var Weston farlig frampå, og Luke Gambin hadde en stor sjanse etter godt samspill med Elliot Johnson på venstresiden. Rett før slutt hadde også Jake Hyde en stor sjanse til å avgjøre kampen, men det ebbet ut med 0-0. Så begge lag har fortsatt til gode å slippe inn mål denne sesongen.

13.08.2013 Tamworth v Barnet 0-0 (0-0)
Tilskuere: 1,379 (Borte-supportere: 205)