Perfekt start på sesongen!

Chester-BBarnet fikk en perfekt start på den nye sesongen når Andy Yiadom sendte laget i føringen mot Chester før 4 minutter var godt. Og bedre skulle det bli. Når hjemmelaget ble redusert til 10 mann før kvarteret var gått etter at Danny Harrison var litt voldsom med Sam Togwell, så begynte Barnet fansen å øyne håpet om en god sesongstart. Men det visste vi i supporter-bussen enda ikke, for trafikk-kaos hadde ført til at vi kom frem 25 minutter etter kamp-start, og da hadde allerede Lee Cook økt til 0-2. Men vi var iallefall der når John Akinde ble lagt i bakken etter halvtimen. Dommeren pekte på straffemerket, og kaptein MacDonald satte ballen sikkert i mål, foran oss tilreisende supportere. Kampen var såpass enveis, at vi ble nesten overrasket når Chester fikk et frispark i farlig posisjon rett før pause. Frisparket ble slått hardt i muren, og traff handa til Mauro, og dommeren pekte på straffemerket. Heldigvis så var Stack med på notene, og var smidig nede i høyrehjørnet, og holdt ballen. Dermed gikk lagene til pause med en klar 0-3 ledelse for Barnet.

Lee Cook slår inn!

Andre omgang startet som den første. Barnet var det ledende laget, og det var fullt fortjent når Lee Cook skar inn ifra sin venstre kant, spillte vegg med C-Mac og satte ballen i det lengste hjørnet. Etter dette så valgte Martin Allen og spare spillere litt. Jack Saville kom inn for Bondz N’Gala, og ikke minst, så kom KMB inn for Mauro Vilhete. Det tok ikke KMB mange minuttene å vise hva han var god for, og han økte til 0-5 med et knallskudd ifra hjørnet av 16-meteren. Lee Cook, som hadde hatt en fantastisk debut ble deretter tatt av til fordel for Luisma, som virket spille-sugen, men ikke helt i kamp-form. I en periode etter 0-5, så kom Chester mer med i kampen, og det måtte en kjempe-redning ifra Stacky til for å hindre en redusering. Etter den perioden så gikk piffen helt ut av Chester, og de siste 10 minuttene, så var de knapt nok borti ballen. Og de siste 6 minuttene så bare rullet Barnet-spillerene ball i påvente av at dommeren skulle blåse av kampen.

09.08.2014 Chester v Barnet 0-5 (0-3)
Tilskuere: 2,514 (Bortesupportere: 153)