Rekka røk på overtid

AFC_Telford-BBarnet har jo hatt til gode både å tape poeng og slippe inn mål på bortebane denne sesongen. Men dette røk borte mot Telford. Dette var en fartsfylt fotballkamp, som kanskje ikke var den mest velspilte, men det manglet iallefall ikke på dramatikk. Jeg mistet tallet på hvor mange ganger det ble skreket på straffespark, og det var på et slikt at nullen sprakk for Stack/Bees på bortebane rett før pause. Dommeren bedømte det til hands når ballen ble skutt oppi hendene på dagens Barnet-kaptein Curtis Weston rett før pause.

I den andre omgangen, så var det i starten stort sett Barnet som dominerte. Martin Allen gjorde et dobbet-bytte 10 minutter ut i omgangen, Adam Mekki og Jon Nurse kom inn for onsdagens målscorere Luisma og Gambin, og litt senere kom Muggleton inn for Togwell for å kaste Barnet inn i kampen igjen. Og etter ett par målløse kamper, så våknet Lee Cook igjen, og dunket ballen i vinkelen ifra ca. 20 meter. Elliot Johnson, som ble flyttet opp på midten når Togwell gikk ut, takket for tilliten og scoret 1-2 for Barnet. Mot slutten av kampen ble et et massivt Telford-press, og 3:30 på overtid, så headet Mike Phenix inn utligningen som endte seiersrekka til Barnet.

13.09.2014 AFC Telford v Barnet 2-2 (1-0)
Tilskuere: 1,492 (Bortesupportere: 168)