Så var første Hive-sesongen over.

Braintree-HDa var den siste hjemmekampen unnagjort, og den siste kampen ble et typisk bilde på hvordan hjemmekampene stort sett har vært i år. Barnet presset og presset, men slet med å få ballen imål. De var veldig nære når Elliot Johnson’s innlegg traff innsiden av stolpen og ut, men fram imot pause så det ut til å være nok en frustrerende aften. Men etter 40 minutter, så fikk Keanu Marsh-Brown ballen på 20 meter, og så etter muligheter, men finner ingen. Så da smeller han likså godt ballen i vinkelen til 1-0 og stormende jubel. Etter pause så er det fortsatt Barnet som er det førende laget, men Braintree kommer på flere farlige visiter, og i en av disse, så velger Braintree-spissen å kaste seg inn i 16-meteren, og til Barnet-fansens forferdelse så peker dommeren på straffemerket. Straffen ble satt hardt midt imål, og en motivert Graham Stack, med noe å spille for hadde kanskje tatt denne. Etter halvspillt omgang, så kom Iffy Allen og Luisma Villa inn på banen, og disse satte igjen fart i Barnet-laget. Luisma viste hvorfor han har vært savnet i sitt skadefravær, og Iffy viste seg uredd slik han angrep gang på gang. Sistnevne burde nok hatt straffespark også, når han ble lagt ned bakfra i skuddøyeblikket, men han forsøkte å få unna skuddet istedenfor å legge seg, og dommeren viftet bare spillet videre. Dermed ebbet det ut med 1-1 i denne siste hjemmekampen for Barnet denne sesongen.

22.04.2014 Barnet v Braintree 1-1 (1-0)
Tilskuere: 1,339 (Bortesupportere: 155)