Suverene Bier herjet med Altrincham

Altrincham-HDet var et revansjesugent lag som gikk på banen mot Altrincham, og det var aldri noen tvil hvor seieren skulle havne denne dagen. Og etter 13 minutter, så dukket Luisma opp, og satte ballen i mål ifra 20 meter. Før halvtimen var gått så viste John Akinde hvorfor han er så viktig for laget. Altrincham’s keeper måtte ty til ulovlige midler for å stoppe ham, og skadet seg også i sammenstøtet. Styrken til Akinde har flere ganger denne sesongen ført til at motstanderene må stoppe ham på ulovlig vis, noe som har ført til flere straffespark. Straffen satte han selv sikkert imål. Rett før pause, så var det Adam Mekki sin tur til å bli felt, og igjen så scoret Big John sikkert, denne gangen på reservekeeperen som hadde kommet inn. Som ikke dette var nok så fullførte han sitt ekte Hattrick når han dunket inn 4-0 på pasning ifra Nurse.

Martin Allen valgte å spare Bondz N’Gala i 2. omgang etter som han hadde fått gult kort i første. Inn kom Sam Togwell, som for første gang denne sesongen ikke startet for Barnet. Allerede etter 48 minutter, så ble dagens helt, Akinde, tatt av banen, for å slippe til debutanten Sam Hoskins, som signerte på lån ifra Yeovil dagen før. Og allerede med sitt første touch, så satte han inn 5-0 på et innlegg ifra Muggleton. Selv om Barnet etter dette så ut til å slippe litt opp på gassen, så var Hoskins nære å sette inn både 6-0 og 7-0, men kampen ebbet ut med 5-0 og fortsatt serieledelse.

20.09.2014 Barnet v Altrincham 5-0 (4-0)
Tilskuere: 1,516 (Bortesupportere: 96)