Hyde vil vekk!  0

Jake HydeBarnet’s toppscorer forrige sesong, Jake Hyde, har levert inn en skriftlig transfer-request. Jake ble som sagt toppscorer forrige sesong med 14 mål, bl.a. «siste mål scoret på Underhill» i 1-0 seieren mot Wycombe.

Dette er andre gang han er i klubben. Første gang han kom til klubben var i juli 2009, etter at han var blitt frigitt av Swindon. I den perioden ble han for det meste brukt som innbytter, men var elsket av fansen. Han fikk de største overskriftene da han kom inn som innbytter i det 90. minutt, og scoret kampens eneste mål i det det 94. minutt bak Kasper Schmeichel, som sto imål for Svennis sitt pengesterke Notts County-lag.

Jake har til nå spillt 71 kamper for Barnet, og 30 av disse har vært som innbytter. Det har resultert i 21 mål.

Så nå blir det spennende å se om det blir flere kamper/mål på ham, eller at det blir penger i kassa til klubben. De er iallefall villige til å høre på bud på ham.