We are top the league!

Braintree-A

Drømmen til Barnet-supporterne var at klubben skulle gå til topps etter denne runden, og de skulle få rett. Denne kampen ble i prisippet avgjort etter bare 3 minutter. Da ble hjemmelagets Dean Wells utvist for  en to-fots-takling. Braintree la om til 4-4-1, og Barnet tok over alt banespillet, men slet med å sette sjansene. Og når Alan Massey la Harry Crawford i bakken som bakerste mann, så måtte dommeren igjen opp med det røde kortet, og Jake Hyde fikk sjansen ifra 11 meter. Dessverre var straffen elendig satt, og keeper reddet både den og returen, og det ebbet ut med 0-0 til pause.

I pausen gjorde Davids et taktisk bytte, og tok ut midtstopper Acheampong, og inn kom spiss Marciano Mengerink, og allerede i løpet av det første minuttet satte Keanu Marsh-Brown inn 0-1. Og når Mark Byrne satte inn 0-2 på et langskudd, så var kampen i realitet over. Jake Hyde hadde mange sjanser til å tegne seg på scorings-listen, men det var først i kampens siste minutt at han fikk satt inn sitt 5. mål på 5 kamper.  Og siden de andre resultatene gikk Barnet’s vei, så gikk klubben til topps på tabellen.

26.08.2013 Braintree vs Barnet 0-3 (0-0)
Tilskuere: 1,480 (Borte-supportere: 511)