1 Graham Stack

Navn: Graham Stack
Posisjon: Keeper
Nummer: 1
Født: 26.09.1981
Tidligere klubber:

Arsenal, Beveren (lån), Millwall (lån), Reading, Leeds (lån), Wolves (lån), Plymouth, Blackpool (lån), Hibernian

 

«Stacky» startet karrieren i Arsenal.

Han ble lånt ut ifra Arsenal til den belgiske klubben Beveren. I Arsenal fikk han ikke med seg noen ligakamper, men spillte alle kampene i Ligacupen for klubben i 2003/04. Han scoret bl.a. i straffekonkuransen når Rotherham ble slått 9-8 i debuten sin.  Det endte med tap i semifinalen mot Middlesbrough. De neste sesongen var han utlånt først til Millwall og så til Reading.

I desember 2005 skrev han under permanent for Reading. Også her ble det bare Cup-kamper for Stack. Og han ble lånt ut til Leeds og Wolves.

I 2008/09 var han i Plymouth, også her ble han lånt ut, til Blackpool, og nok en gang til Wolves.

I juli 2009 tok Stack turen over grensen til Skottland, og spill for Hibernian. Det ble han en publikums-favoritt, selv om han til tider var ut og inn av laget. Han ble der i 3 sesonger og spillte til sammen 61 kamper.

I august 2012 skrev han under for Barnet. Etter dette var han tilnærmet fast i start-oppstillingen til klubben. I tillegg til at han var utestengt etter å ha blitt utvist i kampen mot Fleetwood, så var FA Cupkampen mot Oxford  den eneste han gikk glipp av. Han spillte 43 kamper for Barnet, og holdt nullen i hele 16 av disse. Det er en imponerende statistikk, som ble toppet med strafferedningen på overtid i den siste kampen gjennom tidene på Underhill. Vi kåret Graham til vår «Årets spiller» sesongen 12/13.

Stacky hadde en varierende sesong i 13/14, og var også ute med skade en periode. Nå håper vi at han er tilbake for fullt, og han er også blitt gjort til spillende trener av Martin Allen

Legg igjen en kommentar