Biene snublet nesten

Alfreton-HKampen mellom Barnet på førsteplass og Alfreton på sisteplass hørtes ut til å bli rene slaktet. Serielederen hadde scoret 16 og sluppet inn bare 2 på de første 6 kampene, mens bunnlaget var poengløse, hadde scoret bare 3, og sluppet inn hele 20. Det Barnet-fansen var mest spente på var hvordan Dan Bradley kom til å spille. Bradley signerte for Barnet rett etter forrige sesong, men valgte likevel å gå tilbake til Alfreton når Pre-season startet, siden han «Ikke forventet å måtte bo fast i der nede!». Merkelig valg av en spiller som skriver under en full-tids-kontrakt.

Barnet start kampen best, og tidligere Alfreton-spiller John Akinde var nære på åpne den ventede scoringsfesten for Barnet. Og samme hvor mye Barnet presset, så sto bortelaget imot, og de kom også på enkelte farligheter, og hver gang var det Bradley som skapte det ifra sin ving. Men det ebbet ut med 0-0 til pause.

Når lagene kom ut igjen til 2. omgang, så var Bradley merkelig nok byttet ut, men tok bare bortelaget knappe 2 minutter å overraskende ta ledelsen. Dette burde vekket Barnet, men det tok fortsatt litt tid før de kom igang. Martin Allen kastet innpå «innkast-spesialisten» Sam Muggleton for å få litt trykk fremover. Etter timen var spillt, så trakk John Akinde seg igjennom.  Han ble lagt i bakken når han var igjennom, og dommeren pekte på straffemerket, og viste ut forsvarspilleren. Straffen satte C-Mac sikkert imål, og Barnet var tilbake på det jevne.  Allen satte inn super-spanjolen Luisma for en ineffektiv Luke Gambin. Men selv mot 10 mann, så ble Barnet stående å stange. Og 10 minutter før slutt så kastet Allen inn sitt siste super-ess, 16-åringen Matt Stevens, som scoret mot Luton i midt-uken, som kom inn for sin A-lagsdebut. Og det vær nære på at han scoret med en gang. Men på overtid, så fikk Barnet et frispark ifra 20 meter. Luisma og Lee Cook stillte seg opp, og spanjolen satte ballen over muren og i vinkelen. The Hive eksploderte. Barnet slapp unna med skrekken og beholdt plassen på toppen.

 

Her kan du se Luisma’s vinner-mål:

Luisma scorer 2-1 mot Alfreton på overtid.
Takk til Paolo Cassandro for filmen.

 

06.09.2014 Barnet v Alfreton 2-1 (0-0)
Tilskuere: 1,815

 

Mål:
0-1 Massiah MacDonald ’47
1-1 Charlie MacDonald (pen) ’62
2-1 Luisma Villa ’90+2

 

Rødt kort:
Lathanial Rowe-Turner ’60 (professional foul)

 

Lag-oppstilling:
Graham Stack
Andy Yiadom
Bondz N’Gala
David Stephens
Jack Saville (Muggleton ’52)
Luke Gambin (Villa ’62)
Curtis Weston
Sam Togwell (Stevens ’82)
Lee Cook
John Akinde
Charlie MacDonald

 

Innbyttere:
Luisma Villa
Sam Muggleton
Jon Nurse
Adam Mekki
Matt Stevens

 

Comments are closed.