Bra spill til ingen nytte!

Grimsby-BJeg fikk endelig viljen min, så George Sykes fikk endelig sin første start for Barnet, og han imponerte virkelig. Både hjemmelagets kommentatorer og andre mediafolk var veldig imponert over unggutten.

Barnet startet kampen best, og var det førende laget den første halvtimen, og selv om Grimsby tok over litt mot slutten av omgangen, så så det veldig lyst ut før 2. omgangen. Men dessverre så gikk det ikke sånn. Det var hjemmelaget som tok ledelsen ved Ross Hannah, og når innbytter Liam Hearn satte inn 2-0, så virket det som kampen var over. Men plutselig så skjedde noe usannsynlig. Når lagledelsen satt opp midtstopperne Saville og Stephens på topp så kom målet, men ikke slik man hadde ventet. Et innlegg ifra kanten blir headet utover, og på 20 meter står David Stephens, som demper ballen og smeller til på volley i bue over keeper og i mål. Dette var hans første mål for klubben. Dessverre så var det for lite, for sent, og kampen ebbet ut med hjemmeseier, selv om Barnet spillte en god kamp.

23.11.2013 Grimsby v Barnet 2-1 (0-0)
Tilskuere: 3,441 (Bortesupportere: 67)