Flere prøvespillere på The Hive  0

Det er den spennende tiden i Silly Season hvor man prøver å finne ut hvilke spillere som er på prøve og hvilke som kommer til å få kontrakt.

Carl Fletcher har blitt bekreftet der, og itillegg sier rykter at følgende spillere skal være der:

Marciano Mengerink: 23 åringen skal være en kjapp og teknisk angriper ifra den nye treneren Dick Schreduer’s klubb SDV Barneveld. Han scoret forrige sesong 27 mål i det som tilsvarer Conference i Holland.

Michael Boateng: En 22 år gammel høyreback som startet karrieren hos Crystal Palace. Da han ble frigitt der som 17-åring endte han i Woking. Senior-debuten han kom for Carshalton når han var 19. Sommeren 2011 skrev han under for Bristol Rovers, men fikk aldri noen debut der. Etter det har han vært innom Tonbridge Angels, Bromley og Sutton United før han i mars endte opp i Newport County. Der fikk han med seg 3 kamper for laget som rykket opp i League 2.

Ruben Cruz Gil: En kantspiller som har vist seg målfarlig i de lavere divisjoner i Spania, sist nå for Ecija Balompie. Sist sesong ble det 9 mål på 29 kamper ifra venstrekant-rollen på 28-åringen.

I tillegg så skal det iallefall være en italiener der, og jeg regner med at Edgar Davids også har flere nederlandske kaniner i hatten.

Legg igjen en kommentar