Hevnen er søt!

Grimsby-HEtter å ha tapt 1-2 ta ganger denne sesongen, var det endelig Barnet’s tur til å vinne med akkurat de sifferene. Biene fikk en perfekt start på kampen når lille Mauro Vilhete skallet inn en corner ifra Mark Byrne etter bare 3 minutter. Etter dette så fortsatte Barnet trykket og hadde flere store sjanser, men ballen ville ikke i mål. Utover i omgangen så fikk Grimsby mer og mer selvtillit, og jobbet seg mer og mer inn i kampen.

Etter pause så fortsatt bortelaget presset, og viste hvorfor de har klatret på tabellen utover i sesongen, og etter 59 minutter så fikk de lønn for strevet når Craig Disley satte inn utligningen. Og plutselig var det Grimsby som så ut som om de var den sannsynlige vinneren av kampen. Da dukket endelig Jake Hyde opp, og ordnet 2-1 til Barnet. Mot slutten av kampen, så fikk Luisma seg en smell, og måtte av banen, og siden alle byttene var gjort, så ble Barnet nødt til å fullføre med 10 mann, men når Grimsby presset som verst, så kom en stivbent spanjol tilbake på banen for å fullføre oppgavene han hadde begynt på. Det viser litt av team-spiriten i laget. Da sikret Barnet seg den tredje ett-måls-seieren i Uli og Dicks tredje kamp som manager-team.

18.02.2014 Barnet v Grimsby 2-1 (1-0)
Tilskuere: 1,375 (Borte-supportere: 364)