…og så kom nedturen!

Lincoln-HDet var et Barnet-lag stappfullt av selvtillit som tok imot Lincoln på The Hive. Martin Allen hadde valgt å gjøre et bytte, og Keanu Marsh-Brown fikk slippe til ifra start istedenfor Mauro Vilhete. KMB burde være revansje-sugen etter å ha blitt benket i de to første kampene denne sesongen, men det så ikke sånn ut i starten av kampen. Lincoln presset Barnet bakover ifra starten av, og savnet av Mauro ble merkbart. Barnet-laget, som hadde jobbet i senk både Chester og Bristol Rovers, ble tatt på senga av en taktikk som minnet mye om den de hadde brukt selv. Lincoln gikk fortjent opp til både 1-0 og 2-0 uten at Barnet så ut til å kunne svare, og de var vel heldige at det ble med disse to målene i 1. omgang.

Det var en tydelig misfornøyd Martin Allen som gjorde to endringer i pausen. Sam Muggleton kom inn for Elliot Johnson på venstreback, og Mauro Vilhete tok Sam Togwell’s plass på midten. Dette så ut til å virke betraktelig bedre, og 10 minutter ut i omgangen så reduserte KMB etter fint forarbeid av C-Mac. Med halvtimen igjen å spille så kom Luke Gambin inn for en uvanlig ble Lee Cook, og han satte virkelig fart i Barnet-laget. Men selv om de endelig startet å skape sjanser, og sannsynligvis burde hadde 2 eller 3 straffer (dommeren var ikke enig i dette), så klarte de ikke å overliste banens klart beste spiller, Lincoln-keeper Nick Townsend. Dermed så raste de nedover på tabellen.

16.08.2014 Barnet v Lincoln 1-2 (0-2)
Tilskuere: 1,529 (Bortesupportere: 384)