Overraskende seier i Wales

Wrexham-BDenne kampen var en virkelig test for «nye Barnet». Ikke bare var det den første bortekampen under det nye manager-team’et, men det var også mot en motstander som har vært litt vanskelig å slå tidligere. Derfor var det mange Barnet-supportere som var veldig skeptiske. Det hadde de liten grunn til.

Laget virket solide hele veien, helt ifra Nick Jupp bakerst, som har brukt Graham Stack’s skadeperiode til å spille på seg en massiv selvtillit, gjennom det nye midtstopper-paret Stephens/Gjokaj som virker meget solide sammen, og til midtbanen med Weston og Byrne som vokser for hver kamp som går. Og når itillegg Jake Hyde har funnet igjen nettmaskene, så ser dette veldig bra ut. Det eneste bekymringsverdige er at Keanu Marsh-Brown er langt unna den formen som gjorde meg sikker på at han ikke lenger var Barnet-spiller etter Januar-vinduet.

Dette var ikke en kamp med mange målsjanser, men Barnet hadde brorparten av de som var, så det var ikke direkte ufortjent når Jake Hyde var framme på første stolpe og styrte inn en  cross etter 79 minutter, slik vi har sett ham ha gjort så mange ganger de siste sesongene. Denne gangen var det Andy Yiadom som var tilrette legger. Og dette ble også kampens eneste mål. Det eneste skåret i gleden var at Charlie Adams fikk seg en trykk og må nok belage seg på en pause. På den gledelige siden, så var endelig Roberto på banen.

 

22.02.2014 Wrexham v Barnet 0-1 (0-0)
Tilskuere: 2,925

 

Mål:
0-1 Jake Hyde ’79

 

Lag-oppstilling:
Nick Jupp
Andy Yiadom
David Stephens
Valentin Gjokaj
Elliot Johnson
Keanu Marsh-Brown (Lopez ’67)
Mark Byrne
Kieron Cadogan
Curtis Weston
Charlie Adams (Casabella ’81)
Jake Hyde (Mengerink ’90)

 

Innbyttere:
Ahmed Abdulla
Marciano Mengerink
Mauro Vilhete
Dani Lopez
Roberto Garcia Casabella

Comments are closed.