Seier i første treningskamp!  0

Barnet startet sin pre-season med en 3-1 seier borte mot St Albans. StAlbans_A

Barnet tok ledelsen etter bare 4 minutter, når Andy Yiadom, omskolert til høyreback kom framover og satte ballen i nettet, etter godt arbeid av venstreving Luke Gambin. Harry Crawford økte til 0-2 uten å vite om det, når Mark Byrne’s skudd traff ham og skiftet retning. Også her var det venstresiden, ved Luke Gambin og Elliot Johnson som sto for forarbeidet.

St Albans kom raskest ut av startblokkene etter pausen, og Ryan Ash satte inn 1-2 forbi dagens Barnet-kaptein, Graham Stack. Men Barnet gjennopprettet to-måls-ledelsen når Mauro Vilhete satte inn returen etter at keeper hadde reddet Yiadoms skudd. Etter dette hadde David Stephens en ball i nettet, som dommeren av en eller annen grunn annulerte, men det ebbet ut med 1-3. Et skuffende resultat for de som forventet et resultat ala fjorårets 2-10, men en grei gjennomkjøring.

Artig poeng: St Albans start-keeper var Paul Bastock, som sto i mål for (og ble utvist for) Fisher Athletic den magiske dagen da Barnet sikret seg opprykk til Ligaen for først gang i 1991. Innbytter-keeperen var tidligere Barnet-junior Tom Coulton, som fikk med seg en ligakamp for Barnet (2-4 tapet borte mot Stevenage 3. januar 2011, etter at Jake Cole måtte kaste inn håndkleet grunnet sykdom).

09.07.2013 St Albans v Barnet 1-3 (0-2)