Sesongens første serietap!

FCHalifax-ASom ventet, så ble Halifax en vanskelig motstander. Vertene åpnet kampen best, og det var fortjent at de tok ledelsen 1-0 ved Scott McManus etter 21 minutter. Lois Maynard økte til 2-0 rett etter pause, men det var Barnet som styrte spillet, og det var velfortjent når Curtis Weston reduserte til 2-1 med sitt første mål for klubben. Flere mål ble det dessverre ikke, og Barnet gikk på sitt første tap for sesongen. Lyspunktet med denne kampen må være alle de gode tilbakemeldingene ifra Halifax-supporterne. De fleste av de mener at Barnet er det klart beste laget de har sett denne sesongen, og at de var heldige som dro iland en seier, men det er jo den som scorer flest mål som vinner fotballkamper, og Barnet sliter dessverre til tider med nettopp det å sette sjansene sine.

07.09.2013 FC Halifax Town v Barnet 2-1 (1-0)
Tilskuere: 1,651 (Borte-supportere: 175)