Snytt av linjemann!

Cambridge-HI utgangspunktet så ville jeg vært godt fornøyd med uavgjort mot den suverene serieleder Cambridge, men etter den avslutningen det ble på kampen så er det skuffende.

Barnet startet kampen best, men selv om de styrte kampen, så skapte de lite. Det var gjestene som fikk hyll på ballen når de presset Edgar Davids hardt når han fikk ballen ifra Graham Stack, og sendte ballen til Kwesi Appiah som satt ballen forbi en utspillt Stack. Bare få minutter senere så presset de Elliot Johnson som klossete det til innover i banen, og det ble en blåkopi av det første målet. På dette tidspunktet så det ut som Barnet var døde og begravet, men plutselig dukker Luisma Villa opp og curl’er inn ballen ifra 20 meter. Da er det plutselig kamp igjen, og like før pause så banker Curtis Weston inn utligningen.

I andre omgang, så er det til tider bare et lag på banen, og Barnet spiller serielederen av banen. Etter 66. minutter så kommer endelig George Sykes inn på banen, og Barnet får det oppspillspunktet de har manglet. Og rett før slutt så ser det ut til at han har skaffet Barnet seieren de har fortjent, når han er frempå når ballen detter ned etter å ha truffet tverrliggeren og gått opp i luften. Men dessverre så har noen tilskuere fyrt av en røykbombe, og linjedommeren som ikke har klart å få med seg hva som skjer vinker for at ballen har vært ute av spill, noe som er lite sannsynlig ifølge de fysiske lover. Og dermed så ender kampen med 2-2.