En kontrollert hjemmeseier

Braintree-HBarnet tok imot et Braintree-lag som ville gjøre det unna med mest mulig kamper tidlig på sesongen, slik at de ikke fikk de samme problemene som ifjor, da det haglet med hengekamper grunnet dårlig vær, og liten tid til å få de gjennomført.

 

Her var det ingen tvil hvilket lag som var det førende, og Barnet var nære å ta ledelsen etter kun 3 minutter, men Curtis Weston maktet ikke å score. Men selv om de skapte mye, så tok det en tid før de fikk hull på byllen, og nok en gang måtte det spansk magi til. Luisma fikk ballen utenfor boksen, og curl’et den inn i hjørnet. Og verre skulle det bli for gjestene, for Sean Marks fikk rødt kort for en albue mot Bondz N’Gala. Og så var det denne spanjolen igjen. Luisma doblet ledelsen ifra kanten, etter at David Stephens hadde sendt ballen ut igjen, når første-forsøket ble stoppet. Det sier sitt om omgangen av Graham Stack måtte gjøre sin første redning 2 minutter før pause.

 

Luke Gambin, som ble byttet ut etter 8 minutter sist grunnet et idiotisk gult kort, kom inn i pausen på bekostning av Lee Cook. Og før det var gått timen, så hadde han tegnet seg på scoringslisten. Selv om de hadde flere gode sjanser, så ble dette også sluttresultatet.

 

21.10.2014 Barnet v Braintree 3-0 (2-0)
Tilskuere: 1,074 (Bortesupportere: 58)

 

Mål:
1-0 Luisma Villa ’26
2-0 Luisma Villa ’34
3-0 Luke Gambin ’58

 

Rødt kort:
Sean Marks (Voldelig oppførsel) ’28

 

Lag-oppstilling:
Graham Stack
Andy Yiadom
Bondz N’Gala
David Stephens
Elliott Johnson
Luisma Villa
Curtis Weston
Sam Togwell
Lee Cook (Gambin ’46)
John Akinde
Jon Nurse (Mekki ’56)

 

Innbyttere:
Jack Saville
Mauro Vilhete
Luke Gambin
Adam Mekki
Sam Hoskins

Comments are closed.