To kjappe og vekk med dem!

Gateshead-AGateshead var formlaget i divisjonen, men det var et revansjesugent Barnet-lag som kom på besøk etter å ha kastet bort en 3-0 ledelse etter pause forrige kamp. Det var mange som stusset når de så to 16-åringer på benken for Barnet. Sam Cowler slet med en skade og ble erstattet med den enorme juniorkeeperen Kai McKenzie-Lyle, og med seg på benken hadde han juniorlagets toppscorer Mathew Stevens. Innlånte Sam Hoskins var ute med skade, men Alfie Pavey var sendt hjem til Millwall.

Barnet føk ut av startblokkene, og Curtis Weston utnyttet ubesluttsomhet i forsvaret og lobbet inn 0-1 etter bare 4 minutter. Luisma stup-headet inn 0-2 tre minutter senere, men selv om de dominerte resten av omgangen også, så var det ingen som tok seieren for gitt etter forrige kamp.

Gateshead, som hadde gjort et bytte i første omgang, benyttet sine to siste bytter i pausen, og inn kom bl.a. ex-Bee John Oster. Men fortsatt var Barnet det førende laget. Mekki og Gambin kom inn for målscorerne Luisma og Weston midtveis i omgangen, men Gambin fikk ikke mange minuttene på banen. Martin Allen ble så rasende når han skaffet seg gult kort på å sparke bort ballen, at han tok ham ut igen, selv om han bare hadde vært innpå i 8 minutter. Inn kom Jack Saville, og han ble viktig i jobben med å holde nullen, når han kastet seg inn og stoppet et skudd rett før slutt. Alt i alt en sterk borteseier.

18.10.2014 Gateshead v Barnet 0-2 (0-2)
Tilskuere: 1,747 (Bortesupportere: 142)