Igjen gjør de det vanskeligere enn nødvendig

ForestGreen-HSesongen nærmer seg slutten, og alle kamper blir som en cup-finale, men med Martin Allen ved roret, så er det mange Barnet-supportere som har fått igjen trua.

Martin "Mad Dog" Allen
Martin «Mad Dog» Allen

 

 

 

 

 

 

 

 

Før sesongen, så var Forest Green blant de virkelig store favortittene til opprykk, og de kunne skilte med en angrepstrekke som oser kvalitet, men man får ikke et godt lag, bare av å hente inn angripere. Laget har hatt en variabel sesong, men har fortsatt muligheten til å nå Play-off.

Valentin Gjokaj
Valentin Gjokaj

 

Barnet startet kampen klart best, og tok også ledelsen etter 19 minutter når Valentin Gjokaj skallet inn en corner ifra Keanu Marsh-Brown, for noe som var hans første mål på senior-nivå.Også etter dette så var det Barnet som hadde initiativet, og den eneste store farligheten var en FGR-spiller dyttet David Stephens inn i Graham Stack. Barnet styrte det meste i denne første omgangen, men Lee Hughes viste gammel storhet en gang, men ble mesterlig stoppet av en våken Stack.

 

Også i starten av andre omgang, så var det Barnet som dominerte, og det kom som lyn ifra klar himmel når plutselig Forest Green utlignet etter timen. Martin Allen fant da ut at det var på tide å gjøre noen grep, og Ahmed Abdulla og Sam Muggleton kom inn for Elliot Johnson og Jon Nurse. Muggleton viste med en gang hvorfor han ble hente, for hans massive innkast er et virkleig farlig angrepsvåpen.

Mark Byrne
Mark Byrne

Og heldigvis så våknet Barnet igjen. Med 10 minutter igjen så jaget KMB ballen langs venstresiden, og sto et nydelig innlegg til Mark Byrne, som enten satte ballen i mål, eller presset forsvarspilleren til å gjøre det, det var umulig å se hva som skjedde, både live og på repriser.

Selv om ledelsen bare var et mål, så føltes seieren ikke truet.

 

 

 

05.04.2014 Barnet v Forest Green 2-1 (1-0)
Tilskuere: 1,446 (Bortesupportere: 75)

 

Mål:
1-0 Valentin Gjokaj ’19
1-1 James Norwood ’61
2-1 Mark Byrne ’80

 

Lag-oppstilling:

Graham Stack
Andy Yiadom
Valentin Gjokaj
David Stephens
Elliot Johnson (Abdulla ’69)
Keanu Marsh-Brown
James Harper
Mark Byrne
Mauro Vilhete
Jake Hyde (Saville ’87)
Jon Nurse (Muggleton ’69)

 

Innbyttere:
Jack Saville
Connor Dymond
Ahmed Abdulla
Simon Muggleton
Harry Crawford

Comments are closed.