12.08.2023 Bromley v Barnet 0-2

Denne kampen ble Barnet’s første utvalgte TV-kamp for sesongen. Opprinnelig var det Southend’s kamp som skulle sendes, men grunnet usikkerhet om de i det hele tatt kom til å stille denne sesongen, så ble det endret til Bromley v Barnet, og kampstart ble kl 18:30.

Allerede ifra start så var Barnet det ledende laget, og det var ikke ufortjent at Barnet tok ledelsen etter halvspilt omgang. Et Ben Coker frispark ble slått inn, og Danny Collinge doblet målkontoen for sesongen når han på andre forsøk fikk lurt ballen forbi keeper. Utover i omgangen så kom Bromley mer med, men de kom aldri lenger en et langskudd i tverrliggeren.

2. omgang startet ganske jevnt, men når Marvin Armstrong satte press på Bromley forsvaret under et innkast, så kunne Zak Brunt stjele ballen, om med en perfekt gjennombrudds-ball, så sendte han Nicke alene med keeper, da feilet han ikke. Etter dette så prøve Bromley seg flere ganger, men avslutningene var enten for upresise, eller så sto Walker i veien for det. Det ebbet ut med 0-2, og Barnet’s første perfekte sesong-start siden 2014/15 (som vi husker endte med opprykk).

12.08.2023 Bromley v Barnet 0-2 (0-1)
Tilskuere: 2,086 (Bortesupportere: 204)