15.08.2023 Eastleigh v Barnet 3-3

Barnet klarte det de nesten klarte mot Hartlepool, å rote bort en 3-0 ledelse. De startet kampen i et høyt tempo, og kommentatorene ifra Eastleigh var fra seg av begeistring. De mente at dette var det beste Eastleigh hadde spilt til nå denne sesongen, men at de likevel ble lekt med av Barnet. Idris Kanu herjet til tider på sin kant, men det var på en corner at han satte inn 0-1 scoringen, da han fikk stå umarkert i feltet. På en ny corner så satte nesten Danny Collinge inn sitt 3. på 3 kamper, men stolpen sto i veien, men på den neste corneren så stanget han den inn, og når Eastleigh’s ellers glimrende keeper gjorde en kjempetabbe og lot Kanu’s skudd gå igjennom seg, så var det plutselig 0-3 og alt så ut til å være avgjort. Men man lærer aldri, og jeg tok en kjempe-jinx, og sende en melding til en kamerat om hvor mye Paul McCallum hadde tapte seg, siden tiden han var i Barnet, og knapt nok 1 minutt senere så hadde han satt den forbi Laurie Walker etter en løpsduell mot Okimo, og reduseringen var et faktum på verst tenkelige tidspunkt.

Da lagene kom ut etter pause, og Danny Collinge var blitt byttet ut med Ben Wynter, så ble jeg litt bekymret. Ikke at Wynter er en dårlig spiller, men Collinge har vært en klippe for Barnet. Og litt etter litt, så kom Eastleigh seg mer med i kampen. Anthony Hartigan som kom på lån ifra Mansfield Town fikk sin debut som innbytter for en Marvin Armstron som hadde jobbet utrettelig, men det var ikke hans feil når Scott Quigley fikk kommer seg igjennom å sette inn 2-3. Etter det så så det ut til at Barnet kom seg til hektene, og var igjen det beste laget på banen, men så var denne McCallum og denne Jinx’en. Nesten 7 minutter på over overtid, så dukket han opp på bakre stolpe og stanget inn utligningen, og den utrolige opphentingen var et faktum.

15.08.2023 Eastleigh v Barnet 3-3 (1-3)
Tilskuere: 2,114 (Bortesupportere: )