Nye poeng kastet bort på slutten!

Wrexham-HDet ble en fartstfyllt avslutning på den TV-sendte kampen mot Wrexham, men kanskje ikke på den måten som Barnet-fansen hadde håpet på.

Kampen startet lovende og allerede etter 7 minutter så stanget Anthony Acheampong Barnet i ledelsen etter et fantastisk forarbeid av Jack Saville. Og selv om Wrexham hadde noen gode forsøk som ble reddet av en våken Graham Stack så føltes det som om vi var det førende laget. Men samtidig så skapte man lite forover, og Marsh-Brown og Cadogan var til tider usynelige (uten at det var offside). Det var midtbanen med Weston, Roberto og Luisma som var det store høydepunktet i kampen, og Weston holdt på å øke til 2-0 når han fikk slengt tåa foran keeper. Men dessverre så ble det ikke hardt nok, og forsvar og keeper rakk den igjen før mål. Rett før pause skjedde noe som ble et vendepunkt i kampen. Roberto får se en trøkk når han blir taklet, og må ut med skade. Inn kommer Ahmed Abdulla som hadde så positivt innhopp mot Salisbury. Lagene går til pause med 1-0.

Allerede tidlig i 2. omgang ble det tydelig at Roberto manglet, og Abdulla som var så god sist, traff knapt nok med en eneste pasning. Wrexham kommer mer og mer inn i kampen, etterhvert som også den imponerende Luisma ble sliten, og tilslutt så var det bare Weston som dro lasset på midten. Etterhvert kom Iffy Allen inn for Luisma, og var veldig sulten etter å vise seg fram. Dessverre var han litt for overivrig og ville for ofte for mye. Debutant Dani Lopez virket ikke å være i kampform, men viste ved enkelt tilfeller hva han kan, og hadde en god avslutning som keeper slo til corner.

Mot slutten av kampen eksploderte kampen. Iffy Allen ble litt for ivrig, og mistet ballen, men jobbet godt hjem for å rydde opp etter seg. Der nede ble han litt for ivrig og taklet en angriper bakfra. Selv om han var først på ballen så mente dommeren at de var et frispark. Edgar Davids som var uenig med dommeren plukket opp ballen for å diskutere med ham. Da strømmer Wrexham spillerne til for å ta ifra ham ballen. Blant annet løper forsvarspiller Stephen Wright til og begynner å bryte med ham om ballen. Det ender med at Davids bryter seg løs, og i samme bevegelsen løfter albuen, som treffer Wright i leppa. Da var kaoset et faktum, og det ender med at dommeren viser ut både Wright og Davids. Og når Dean Keates bøyer frisparket over muren og rett i vinkelen var utligningen et faktum. Men Barnet ville ikke gi fra seg poengene og kjørte rett i angrep igjen. Men når Curtis Weston driver ballen bortover kommer en overivrig Johnny Hunt flyvende inn. Hunt har kommet inn som innbytter for å fylle hullet etter Wright som ble utvist noen minutter tidligere, og taklingen hans er av det flyvende og ukontrollerte slaget. Det ender med knottene først rett under kneet til Weston som går ned i store smerter. Hunt havner fort i dusjen og Weston forsvinner på båre ut av banen, med beinet spjelket. Inn på banen kommer Mauro Vilhete, og Barnet setter inn en siste sluttspurt. Og rett før slutt så får David Stephens en eventyrlig sjanse til å avgjøre, men han presterer å sette ballen utenfor ifra knappe 4 meter. Dermed så endte kampen med nok en uavgjort.

13.10.2013 Barnet v Wrexham 1-1 (1-0)
Tilskuere: 2,143 (Bortesupportere: 185)