Stor-opprydningen har begynt!

Uli Landvreugd
Uli Landvreugd

Martin Allen har begynt å tenke fram imot neste sesong, og opprydningen i stallen har begynt. I trener teamet så har Ulrich Landvreugd forsvunnet ut. Uli kom til klubben for å hjelpe bestekompisen Edgar Davids, men ble værende når Davids forsvant ifra klubben. Han har blitt regnet som en stor ressurs, så det er mange som beklager at han forsvinner, selv om det ikke var uventet. Foreløpig så ser det ut til at Dick Schreuder blir værende i klubben.

 

Ut har også Roberto Casabella og Marciano Mengerink forsvunnet. Roberto virket som en spennende spiller, men har fått det meste av sesongen ødelagt av skader. Skader har også ødelagt for Marciano «Rocky» Mengerink, men han virket også «for lett» de gangene han fikk sjansen, så det så ut som spranget ble for stort for ham.

 

Itillegg har leiesoldatene Dani Lopez og Alex Peterson blitt sendt tilbake til sine klubber. Dani Lopez, som var en stor suksess forrige sesong, ble dessverre skadet tidlig i oppholdet denne sesongen, og klarte aldri å komme seg i kamp-form etter dette. Peterson var jeg skeptisk til ifra starten av, siden klubben selv har flere lovende, men urutinerte angripere, og det ble med hans ene start for Barnet før han ble sendt hjem.

Comments are closed.