Tilbake på kvalikk!

Hyde-BNok engang så var det en lite overbevisende seier, men med en overbevisende null bakover. Også denne gangen så var det «uønskede» Jon Nurse som sikret seieren.

Dette var den siste kampen i Edgar Davids sin suspensjon, og jeg håper han nå har innsett at det er på midtbanen han må spille. Den bakre fireren som Barnet hadde idag, med Yiadom, Stephens, Saville og Johnson har vært veldig solid iår, og har bare sluppet inn 4 baklengs på 7 kamper denne sesongen, hvor 2 av de kom imot Cambridge og 2 borte mot Grimsby, så det vil si 5 kamper uten baklengs.

I dagens første omgang var det Barnet som skapte alt av farligheter i en heller laber affære,  men likevel sto det 0-0 til pause. I den andre omgangen også så var Barnet det dominerende laget, men nå klarte Hyde også å skape noen farligheter. Men det var som sagt Jon Nurse som ble matchvinner etter pent samspill. Det var Jake Hyde som startet det hele når han driblet seg forbi 4 mann, før han spillte til Luisma, som igjen spillte igjennom Mark Byrne. Byrne styrte inn i feltet, og sendte ballen inn bakover til Jon Nurse som kunne sette den i målet. Etter dette ble det litt ampert, og både Jack Saville og KMB skaffet seg gule kort. Keanu’s gule fører til at han må stå over den viktige hjemmekampen mot Luton 2. juledag.

Dagens positive ting med Barnet-øyne (bortsett fra 3 poeng, og smultring bakover) var at Dani Lopez endelig var tilbake på banen. Han fikk det siste kvarteret som innbytter for Jake Hyde.

 

21.12.2013 Hyde v Barnet 0-1 (0-0)
Tilskuere: 499 (Bortesupportere: 175)

 

Mål:
0-1 Jon Nurse ’57

 

Lag-oppstilling:
Graham Stack
Andy Yiadom
David Stephens
Jack Saville
Elliot Johnson
Curtis Weston
Mark Byrne
Jon Nurse
Luisma Villa (Vilhete ’90)
Keanu Marsh-Brown (Cadogan ’81)
Jake Hyde (Lopez ’77)

 

Innbyttere:
Nick Jupp
Ahmed Abdulla
Kieron Cadogan
Mauro Vilhete
Dani Lopez

Comments are closed.