Ute av FA Trophy!

Grimsby-HDa var man ute av alle cuper for denne sesongen (hvis man ser bort ifra Herts Senior Cup som er en lokal cup hvor klubben vanligvis bruker reservelaget sitt).

Det var en optimistisk Barnet-gjeng som snakket om Wembley før kampen, og det hadde vært morsomt å få sett de spille der, men allerede etter 6 minutter så tok Grimsby ledelsen ved Andy Cook. Anthony Acheampong som var tilbake i midtforsvaret for en syk Jack Saville hadde ingen god dag på jobben, og Barnet-fansen spør seg om hvordan han kunne bli kåret til Årets Spiller forrige sesong, for et Welling-lag som vant Conference South. Det blir bemerket at en spiller som er så høy burde iallefall klare å vinne en hode-duell i løpet av en kamp. I denne kampen var han iallefall ikke heldig. Barnet  tok tak i spillet etter at de havnet under, og jobbet til seg initiativet i kampen. Men lagene gikk til pause med 1-0 til Grimsby. I andre omgang, så fortsatt Barnet presset, og det var velfortjent når KMB satt inn utligningen. Det så ut til at kampen kunne gå til ekstra omganger, men mot slutten av kampen så fikk Grimsby nok en scoring, og denne minnet mistenkelig om offside, noe selv Grimsby-treneren uttalte etter kampen, så dermed var cup-eventyret over for Barnet.

14.12.2013 Barnet v Grimsby 1-2 (0-1)
Tilskuere: 1,029 (Borte-supportere: 178)